Terugblik Week van de Wijk: 550 ingevulde vragenlijsten

Tijdens de Week van de Wijk, 20 t/m 26 mei zijn maar liefst ruim 550 vragenlijsten ingevuld! De vragenlijst kon digitaal ingevuld worden of fysiek op 5 plekken in de wijk. En vele ambassadeurs hebben zich ingezet om hun buurtgenoten te helpen of enthousiasmeren.

Inbreng voor het wijkplan Heusdenhout

Met uw inbreng maken we een wijkplan voor Heusdenhout. De antwoorden op de vragenlijst vormen een mooie basis waar we mee verder kunnen. Maar we zijn nog niet klaar! We gaan graag verder met u in gesprek over belangrijke onderwerpen die spelen in de wijk. 

Dit doen we tijdens de infomarkt:

  • op woensdagavond 12 juni van 18.30 uur tot 21.00 uur in Wijkcentrum ’t Houwke. 
  • Aanmelden is niet nodig. Loop gerust binnen, wandel langs de verschillende thematafels en denk met ons mee over de toekomst van Heusdenhout. 
    Grote ontwikkelingen in Heusenhout

De oplettende lezer viel het op dat er in de vragenlijst geen vragen over bijvoorbeeld de ontwikkeling van Kemelstede of de komst van het AZC in Heusdenhout stonden. Deze onderwerpen zijn enorm belangrijk. Ze zijn zelfs mede een belangrijke aanleiding om met het wijkplan aan de slag te gaan. Tegelijk zijn van zo’n grote orde dat ze hun eigen communicatie- en participatietraject hebben.